Dugnadslisten for sesongen 2015/16 ligger under Praktisk Info > Dugnadsliste på heimesida vår.

Fordeling av vakter

Oppmenn har ansvaret for å fordele vaktperioden i  2-3 timers vakter med minimum to personer i BUÅ til enhver tid.Det må være 3 på første vakt,deretter 2 på hver.

På kamper med billettsalg må det i tillegg være to personer ekstra. 

Navnene på de som skal ha vakt samt vaktperiode skal meldes tilbake til post@brynehk.no i god tid før sesongstart. 

Vaktene starter alltid 1 time før kamp og varer til ca. 40 minutter etter siste kamp.
Rutiner for BUÅ er oppslått på veggen på kjøkkenet samt  listet under.

 

Medbrakt

Når laget har dugnad og det er aktivitetsserie eller mer enn 3 lag som spiller kamp, skal de også ta med 5 fat som kan bestå av:

Påsmurte rundstykker

Kaker

Hjemmebakst

Frukt - vi har beger så frukten kan skjæres opp på kjøkkenet i kiosken. 4 forskjellige frukttyper, ca. 4 stk av hver.

NB! se banedagbok for hvor mange kamper som skal spilles den dagen og beregn hvor mange fat som trengs ut fra det. Det må nesten være litt etter behov.


Oppstart

Møt en hel time før BUÅ skal åpnes

Lag slush (se Slushmaskinen)

Sett Baconcrispmaskinen på nr. 2


Kassen
Kasseapparat med betalingsterminal. Man kan og betale med Vipps. Det kan da ikkje slå varene inn i kassen.

Instruksjon vil ligge ved kassen samt at den ligger HER,
Ved problem, ring helgas vakt fra styret, som står oppført under Kontakt Oss > Styret, på heimesidea vår.

Ta opp pølser og pølsebrød etter behov. Pølsene bør ikke kokes, bare varmes. Ikke for mange i gangen om det er få kamper.

Sett på kaffe (5 strøkne skjeer per full kanne)

Lag Lapperøre

Skjære opp frukt etter behov. Frukt kan og selges hele.

Fylle på varer/brus etter behov

Sett ut søppelposer med avfallsposer ut på tribunen og utenfor BUÅ

Sett tomkasse for pant inne på tribunen

Lag 1 kanne kaffe og ett fat lapper til sekretariatet

1 flaske brus/vann/lapper/pølse til egne dommere ved aktivitetsserie

1 flaske vann til dommere som dømmer 2. divisjonskamper


Underveis

Hold orden på kjøkkenet. OBS God Hygiene!

Samle flasker/søppel på tribune, kafeteria, garderober og toalett ved behov

Ta opp pølser/pølsebrød etter behov

Lage lapperøre etter behov

Ikke fylle på mer slush en det en tror går med i løpet av dagen


Avslutning

Skru av varmeskapet til Baconcrisp

Skru av varmeskapene til Pizza

Tøm og vask Slushmaskinen (se eget oppslag)

Fyll opp brus i kjøleskapet

Sjokolade og annet som ikke kan stå ute settes i kjøleskapet

Tøm ut lapperøre eller sett den i kjøleskapet dersom det er kamp dagen etter

Vask over benker, glassflater, kjøleskap og fryseskap

Tøm ut og skyll kaffetraktere og kaffekanner. NB Kast brukte kaffefiltre

Vask bord og stoler i kafeteria. Husk å sette stolene oppå bordene

Vask gulv på kjøkken og tribune

Fjern all søppel på tribune/BUÅ og kafeteria. Ta inn søppelbøttene på kjøkkenet

Brukte filler kan henges over en bøtte

Sett på oppvaskmaskin. Skyll av kopper og kar først

Dersom vaktleder er i hallen kan han låse opp søppelkontainerne utenfor bygget. Hvis ikke, legg søppelposene ved siden. De står på baksiden av Timehallen mot Time VGS

Skriv beskjed til bodansvarlige dersom noe mangler.


Vakt fra styret tar oppgjøret i kassen.